December 5, 2008

MARBLE SPONGE CAKE




...Happy Anniversary Kak Onie & CheKu!!!...moga berbahagia buat selama-lamanya..sambutan pun kali ke 5...

...Citer bab2 buttercream nih,nih ler 1st wat dalam suhu 13-15 darjah...shorthening dan krimwell keras cam duk dalam esbox...kek lak wat perangai lak,tak naik sekata,tu yg jadik deko cam gitu...sejuk2 nih tak leh miss tips langsung sure ade je yg tak kena...mujur b'make up kalu idop tak lalu den nak hadiahkan...heheheh....

...Ape2 pon layan je...deko sempoi yg lebih kurang 1 jam ni...

2 comments:

shima said...

cantiklaaa kek bulat ni!

Aishah @ UmmiAqil said...

to shima...
mekasih...kebetulan bakar kek dapat rupe camtu...mase tu tak mai lak idea nak wat kek bola...

Followers