April 15, 2009

MARBLE MOCCA SPONGE CAKE WITH CHOC


...Sebenarnya bikin kek nih utk hanami m'sia nyer tapi cancel lah plak dek hujan dah start so takde reseki tuk hanami ler nih...

...Yg nih takde deko beria coz tetiba je ari nih suhu cam sejuk, coklat ganache tu plak tak spoting tui ari nih ngan kite... tak sampai berapa second dah beku...huhuhuuu... nasib le...

...So dari membazir so kite kasi ler kat kawan kat sini... kiteorg dah tak lalu nak mkn kek dah... kecuali ciskek boleh lg... ahaks...

4 comments:

jeff said...

>> tu dia choc cake dia...
>> mesti tak boleh makan banyak ni kalau rich...

Aishah@Ariffin@Aqil said...

to jeff
betui ler...

zanaz said...

samalah kita...umah akak pun kek wpun cuma sebiji kapkek kecil lebih, takkan ada sapa pun nak amik makan...haru tol...tiramisu je yg masih laku hehehe

Aishah@Ariffin@Aqil said...

to zanaz
iye ke...tiramisu tu camne ler nak wat...tak pernah wat lg...

Followers