May 18, 2011

Pastry Basket Buat Hantaran Adik Yam's


Assalamualaikum wbt...

Maaf ya dah lama noi rasa tak bersiaran...
Ke'bz'an melanda +++komputerku masuk spital...
Huhuhuu...

Pasrty kat atas tu tuk hantaran adik nanti...
Dek pastry nih boleh tahan berbulan2...
So kite siapkan awal skit...
Majlis tu dlm 2 mgg++ so ok ahh...
Pastry tu kite tak isi buah lagi...
InsyaAllah dah ade buah nanti kite display kembali...

Ok sampai sini dulu...
Den nak sambung kerejo yg tak abis2 lg nih...
Minta ampun minta maaf noi...
Tak sempat nak sekodeng korang nyer blog n seangkatan...
Mekasih kerna sudi singgah cini...
Buat sesape area kuantan nak order leh ding dong kite ya...
mata ne...

5 comments:

Wanieyra said...

cantiknya

Aishah @ Ariffin @ Aqil said...

tq...

onedurrani said...

kak cantinya pastry tue...;)pandai btl akk buat..sy kat cn xpndi2 lg buat kek kak...zannen betul...;(

roshanilawatey said...

cantiknya, ini boleh buat tempahan....!

Aishah @ Ariffin @ Aqil said...

to onedurrani
mekasih...akak budak baru belajo lagi...duk jauh tu belajo ahh wat kek sayang tau...

to roshanilawatey
mekasih insyaallah...doakan ya...

Followers