"ASSALAMUALAIKUM WBT...BLOG INI ASALNYA DARI BLOG KOLEKSI RESEPI, YG BERMULA DARI BUMI SAKURA DAN SEKEMBALINYA KE BUMI KELAHIRAN... SEGALA RESEPI HASIL DARI OLAHAN DIRI SENDIRI DAN SUAMI TERCINTA, JUA RESEPI ASAL BONDA YG DISAYANGI DAN TEMAN-TEMAN BLOG YG DIKASIHI...BLOG NIH KHAS BUAT RUJUKAN DIRI SENDIRI, ANAK-ANAK, SAUDARA-MARA DAN TEMAN-TEMAN TAULAN...TERIMA KASIH"

Followers

May 25, 2011

Tat Epal Berkastard with Crumb


Assalamualaikum wbt...

Dugaan betui dari semalam hgg hari nih...
Air tadak lagi...
Huhuhuhu...
Dah ler air tangki siap ku buat basuh baju lagi semalam...
Coz ku andaikan petangnye air akan ade...
Nasib lah ye...
Dengar kabo airnye esok baru ade...
Alhamdulillah cobaan dari Yang Maha Esa...
dek air takde sempat ler ku sambung upload gambo2...
yg dah nak sampai xpire date...ngeh...ngeh...

Menu kat atas tu kite wat last week lagi beno2nye...
ahaks... baru sekarang leh masuk...
Resepi asal Tat Apple Berkastard...
Dari buku...
Langkah Demi Langkah Bersama Chef Anuar 2...
Resepi korang sekodeng sane ekk...
Tapi dek teruja ngan crumb masa demo chef anuar ari tu...
so kite taruk ler sekali...
InsyaAllah next time leh wat lagi...
Ada sambutan tu...

2 comments:

Wanieyra said...

sedapnya....kena cari resepi ni

Aishah @ Ariffin @ Aqil said...

to wanieyra
mmg sedap...

There was an error in this gadget